Få vackrare tänder

Ni vet, jag har ju redan pratat om att det borde vara fler som sätter in en osynlig tandställning. Det är ju ett sätt att få vackrare tänder, i alla fall gör en tandställning dem rakare. Vad en tandställning däremot inte kan göra, det är att göra tänderna vitare. Många gånger kan man lida av att ha gula tänder, eller missfärgade på annat sätt. Det kan bero på kaffe, te, rökning och så vidare. Men hur ska man då göra för att få ett vackrare, vitare leende? 

Olika sätt att få dina tänder vita igen

Ett sätt att få sina tänder vackert vita är att göra en tandslipning. Genom att slipa tänderna, så kan man få dem vitare. En tandslipning kan även vara bra om man tycker att man har för vassa tänder. Dock är det alltid bra att konsultera en tandläkare om det är möjligt att göra. 

En annan sak man kan göra för att få det där vackra vita leendet, det är att bleka sina tänder. Det finns en mängd olika metoder för att göra det på. Det finns till exempel produkter att köpa så att man bleker dem hemma själv, med skenor, krämer, pennor och så vidare. En tandblekning kan även göras hos en tandläkare så klart. 

Välj det som passar dig

Det allra bästa är att rådfråga en tandläkare om hur du ska gå vidare med att få vackrare tänder och vilken metod som kan passa dig allra bäst för att få dem vita igen.

9 Feb 2018