För den som vill lära sig mer om fillers

För en del är det mycket viktigt att vara så vacker som man kan vara. För andra är det viktigt att kunna göra andra vackra. Om man vill jobba med skönhet, så kan man göra det på flera olika sätt. Det finns ju många inriktningar som sedan gör att man kan jobba på en skönhetssalong. En sak man kan göra, det är att gå en fillersutbildning. Det finns till exempel utbildningar inom injektionsteknik med fillers från Zfill som man kan gå. Där får man lära sig mer om fillers, hur man använder dem och så vidare.

Kanske starta egen salong?

Om du går en fillersutbildning eller lär dig andra proffessioner så har du stora möjligheter att öppna en egen salong. Det kan man göra med det mesta som har med skönhet att göra. Det måste inte vara fillers, du kanske vill bli nagelteknolog eller göra andra saker inom skönhet? Man kan även hyra in sig på andra salonger om man inte vill starta eget helt från grunden. Det finns många salonger som erbjuder en mängd olika skönhetsbehandlingar. Då är det bra att kunna ta in flera olika personer som alla har olika kunskaper.

Vill du veta mer om fillersutbildning?

Tycker du det låter intressant med fillersutbildning, så finns det hos Beautyprofession Sweden och zfill.se. Där kan du läsa mer om hur du gör för att söka till denna typer av utbildning. 

12 Feb 2019