Frysa bort fett?

I alla tider har det funnits en mängd olika metoder för att gå ner i vikt, så väl som att ta bort överflödigt fett. Nu har det kommit något som kallas fettfrysning. Man fryser alltså bort det! Detta är en ny metod som går att använda istället för fettsugning. Fettfrysning kallas även för CoolSculpting. Detta eftersom man mer eller mindre skulpterar fram en kropp bakom allt fett. Detta helt utan att opereras av en kirurg!

Fördelar med fettfrysning istället för fettsugning

CoolSculpting  skulpterar alltså kroppen genom fettfrysning och det innebär att man slipper genomgå ett kirurgiskt ingrepp. Det är säkrare, effektivare och bekvämare sätt att ta bort oönskat fett. Man får en behandling som tar mellan 35 till 60 minuter och det går att göra annat medan det sker. Det går alltså att läsa, eller till och med sova under tiden. Det finns kliniska bevis på att metoden tar bort fett på ett permanent sätt. Dessutom gör det inte ont överhuvdtaget!

Bellakliniken är en av de som gör denna metod och de har flera maskiner, så att du kan få  kortare behandlingstid samt  behandling på flera områden samtidigt! Det går att behandla stora områden så väl som små. Denna metod påverkar inte vikten, den tar bort dina fettceller. Dessa försvinner för gott.

Så vill du göra något åt ditt extra fett, så är detta en bra metod, som inte gör ont, som fungerar effektivt, och som gör att du blir en mindre storlek. 

17 Jan 2018