Fullända din look

Kläder är det som gör största intycket till den look man vill ha. Dock är det inte fel, att som kvinna, göra lite mer än bara fokusera på vad det är man har för outfit. En snygg sminkning, kan bli själva pricken över i:et om man så säger. Det finns en mängd sätt att sminka sig på, så väl som att det finns många olika sorters skönhetsprodukter. Det finns till exempelvis naturliga skönhetsprodukter, som du kan läsa mer om här. Vad just du ska välja för sorts smink är upp till dig.

Vardagssminkning

Sminka sig till vardags kan man göra, om man vill. En del kör naturlig look, andra sminkar sig så att det ser naturligt ut. Det är dock bra att köra på en diskretare stil till vardags än vad man gör när det är fest. Det så att man ser skillnaden på dessa två olika sminkningar. På Metromode finns en artikel om hur du kan sminka dig till vardags. Det är bra att ha ljusare färger och kanske ett läppglans.

Festsminkning

En festsminkning får gärna vara lite mer framfusig om man så säger. Det ska synas att du har sminkat upp dig för tillfället. Nu kan du ta lite mörkare färger, ett snyggt läppstift och så vidare. Du kan satsa på sotade ögon, lite guld och lite glitter. Givetvis ska du komplettera dina kläder med ditt smink så att de utgör en bra enhet och den perfekta looken!

 

7 Mar 2018