Här hittar du bästa frissan i Malmö!

Har du också varit med om att gladeligen gå till en frisör och be dem klippa, färga eller göra en ny frisyr och senare kommer du tillbaka och bara bestämmer dig för att mössa är väldigt snyggt att bära de närmaste månaderna. Definitivt. Sedan går du aldrig mer dit. I alla fall har det hänt mig och det är inte kul. Tro mig. Då går man hellre till ett ställe som man blir glad av. Senast gjorde jag det misstaget och blev 2000 kronor fattigare och fick skämmas medan jag gick omkring med vad som såg ut som ett fågelbo i huvudet. Så det blir ganska dumt att gå till en frisör som bara förstör ditt hår. Det vill man inte. Tur att det finns alternativ.

Jämför frisörer i Malmö

Letar du efter frisör i Malmö? Gå då till glossyday.se och kolla in vad tidigare kunder har gett olika frisörer för betyg. Där kan du jämföra deras olika styrkor och var ungefär de är och vad som är bra med just den frisören. Många av dem erbjuder onlinebokning. Det är viktigt att känna förtroende för ´den som tar hand om ditt hår. Då kan klippningen bli en trevlig avkoppling i din vardag. Det viktiga med en frisör är att de lär känna dig och dina behov och önskemål och ge förslag på sådant som kanske passar dig.

Så sköter du om ett slitet hår

Har du färgat hår och det är slitet därför kan en inpackning för färgat hår göra att din färg håller extra länge. Har du torrt hår behöver du en inpackning som ger extra fukt och näring. Om ditt hår är skadat är det bäst med en hårinpackning som innehåller proteiner. Tvätta håret med schampo och torka ordentligt. Applicera inpackning i håret utan att lägga i hårbotten. Låt verka i 10 minuter eller mer. Skölj sedan väldigt noga. Klipp topparna är egentligen den bästa kuren för slitet hår.

10 Oct 2017