Letar du hårborttagning?

Många tjejer märker med åren att de har hårväxt på ställen de absolut inte vill ha. Jag vet hur det är, min kusin hade väldigt kraftig hårväxt. Hon har alltid haft ett otroligt hårsvall, så tjockt och vackert hår, men hon hade hår på armar, ben, på fötter i nacken och på magen. Hon var väldigt glad över sitt tjocka, vackra hår men inte allt glad över håret som växte på benen. När hon rakade dem blev det som en skäggstubb efter några dagar; inte alls särskilt trevligt. Hon slutade raka dem när hon märkte att det bara blev värre av rakningen.

Nu finns det metoder som tar bort hår permanent

Det finns permanent hårborttagning i Stockholm och väldigt effektiva metoder att få bort håret så att du aldrig mer behöver tänka på det. Diatermi är en av dem. Diatermi, är en mycket effektivt och det enda sättet att ta bort alla typer av hår permanent (notera att hårborttaging med IPL och Laser inte är effektivt på alla hårtyper). Det kan användas på såväl tunna ljusa vellushår och tjocka hårstrån oberoende utav hårfärg eller hudtyp.

Så fungerar det

Tiden det tar för ett hårstrå att börja växa tills det dör av och ramlar beror på var på kroppen det växer. hår som du har på huvudet kan växa upp till sju år utan att det faller av, medan ögonbryn och ögonfransar ramlar av efter några veckor. i den fasen när håret håller på och växer(anagen fas) är behandlingen som mest effektiv. En mycket tunn nål, som är kopplad till en apparat, sätts ner i hårsäcken och en liten urladdning av energi frigörs. Den värme som uppstår vid basen av håret tar kål på hårsäcken, vilket förhindrar den från att kunna producera mer hår i framtiden. För att den här behandlingen ska kunna ta bort allt det hår som du villbör den upprepas under flera tillfällen.

25 Sep 2017