Vacker på flera sätt

Rätt klänning kan göra mycket! Men man kan göra sig vacker på många andra sätt med. Det finns till exempel skönhetsprodukter man kan använda. Själv är jag förtjust i Beautylines produkter. De kan du läsa mer om på www.fitline-beautyline.se. Bakom denna linje står ett företag, PM International. De kan du läsa mer om på www.fitline-pminternational.se. De har även en massa andra bra produkter, till exempelvis om man tränar.

På tal om träning

Träning är ett annat sätt att göra sig vacker på. Man mår bra av att träna, eller att röra på sig överhuvudtaget. En del tränar för att få slimmade kroppar, andra för att få styrka. Jag satsar på yoga, aerobics samt konditonsträning. Dels för att hålla kroppen i form men även för att må bra som sagt. Sen har jag väl haft funderingar på att börja dansa igen, det gjorde jag för längre sedan, det är riktigt bra träning det!

Viktigt tänka på vad man äter

Kan man bli vacker genom att äta? Ja om man äter rätt, så kan man det. Äter man nyttigt, så håller man dels vikten men det är även bra för hyn. Ju fetare och onyttigare mat man äter så syns det även på huden. Jag försöker äta nyttigt för det mesta, men ibland så äter även jag snacks, eller annat så kallat onyttigt. Jag tror det hela handlar om att ha rätt balans helt enkelt, eller vad tror ni?=

8 Jan 2019